Van kinds af aan zit het bouwen me in het bloed, op mijn 10e timmerde ik al van alles in elkaar en de term Bob de Bouwer is volgens mijn omgeving ook echt op mij van toepassing. Ik wordt vaak zo genoemd omdat ik voor elk bouwprobleem toch vaak een oplossing weet te vinden. 

Inmiddels bestaat mijn bedrijf 5 jaar, en ondanks dat ik een ZZP'er ben, heb ik inmiddels al grote projecten / verbouwingen gedaan.  Bij bouwbedrijf van Petersen staat kwaliteit voorop! Ik voer opdrachten altijd uit alsof ik thuis aan het werk ben. Kwaliteit, volledige inzet en een nette werkplaats zijn voor mij dan ook vanzelfsprekend en daar hecht ik zeer veel waarde aan. Samen met een hecht team van  specialisten zoals de elektricien, loodgieter, tegelzetter, metselaar, stukadoor, schilder en anderen sta ik voor de kwaliteit die ik beoog. Ook van deze externe verwacht ik de zelfde kwaliteit, inzet en netheid en hiervoor neem ik de volledige verantwoordelijkheid op m

Natuurlijk wil ik met mijn werk mijn boterham verdienen, toch is voor mij belangrijk om een scherpe en realistische prijs neer te zetten. Ook vind ik het belangrijk om met mijn opdrachtgevers mee te denken (door mijn ervaring kan dit van meer waarde zijn), hoe kan het sneller en dus goedkoper zonder dat wij afdoen aan de kwaliteit. Tussentijds overleg tijdens elk project vind ik vanzelfsprekend en hiervoor maak ik altijd tijd vrij. Ook ben ik bereid om door te gaan als blijkt dat dit heel belangrijk is voor de opdrachtgever. Kortom, voor elk klein maar ook groot bouwwerk staan wij voor U klaar! 

Contact

06-51785217
info@bouwbedrijfvanpetersen.nl

Komarowlaan 14
1562TV Krommenie
Noord-Holland

KvK-nr: 57603294
Vestigings-nr: 000027030873

Laatst geupload

JoomGallery not installed

Inlogformulier

Go to top