Diensten

De diensten die Bouwbedrijf van Petersen aanbiedt

Bouwbedrijf van Petersen biedt diverse diensten aan en daar vertellen we u graag meer over. U leest hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze diensten

Woning verbouwen

Wilt u uw woningen laten verbouwen? Bouwbedrijf van Petersen helpt u graag verder. We kunnen uw woning volledig verbouwen, of een deel hiervan. Alles wat verbouwd kan worden, daarvoor zijn wij inzetbaar. Een verbouwing kan veel omvatten, denk bijvoorbeeld aan het verbouwen van de keuken of de badkamer, het verbeteren van de isolatie of het vervangen van de elektra. Uiteraard kunnen er dingen gecombineerd worden. U kunt het beste contact met ons opnemen om de mogelijkheden direct te bespreken.

Volledige renovatie

De volledige renovatie van uw woning of bedrijfspand kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wellicht dat u een oude woning of een oud pand heeft gekocht en u wilt deze volledig laten renoveren. Van het strippen van de woning of het pand tot aan het uitwerken van de laatste details van de bouw, wij zorgen dat het vakkundig gedaan wordt.

Dak werkzaamheden

Schakel ons vandaag nog in voor de werkzaamheden die bij u op het dak uitgevoerd moeten worden. We zijn inzetbaar voor alle werkzaamheden die op een dak kunnen worden uitgevoerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen van dakpannen, dakleer repareren of vervangen, dakgoot renovaties of schoorsteenreparaties. Wat het ook is dat op uw dak gebeuren moet, wij doen het voor u!

Dakkapel

Droomt u al langer van een dakkapel op uw woning? Het is een prachtige toevoeging die extra ruimte en licht creëert. Niet gek dus, dat al veel mensen u zijn voorgegaan. U kunt ons inzetten voor het plaatsen van een dakkapel, waarbij u uiteraard alle werkzaamheden aan ons kunt overlaten.

Keuken

Misschien dat u een nieuwbouwwoning heeft of u verbouwt uw huidige woning en u wilt een nieuwe keuken. Voor Bouwbedrijf van Petersen geen enkel probleem. We zijn ervaren in het plaatsen van keukens en denken ook graag met u mee over de meest passende apparatuur. Zo zorgen we er samen voor dat u de keuken heeft waar u zich heerlijk thuis in voelt, waardoor koken weer echt een feestje wordt.

Sloopwerk

Professioneel sloopwerk wordt met de nodige vakkundigheid door ons gedaan. Om diverse redenen kan het nodig zijn dat het een of het ander gesloopt moet worden bij u thuis of in uw bedrijfspand. Schakel dan Bouwbedrijf van Petersen in. We helpen u zo snel mogelijk verder en zorgen dat het sloopwerk bij u professioneel wordt afgehandeld.

Contact

Telefoon

+06 5178 5217

E-mail

info@bouwbedrijfvanpetersen.nl

Locatie

Komarowlaan 14,1562 TV Krommenie

Neem vrijblijvend contact met ons op