Over ons

Dit is van Petersen!

Bouwbedrijf van Petersen staat bekend om zijn kwaliteit. Kwaliteit in het werk dat we leveren en in de werkrelatie die we hebben met onze klanten. Na meer dan 10 jaar gewerkt te hebben als uitvoerder bij een bouwbedrijf in Amsterdam, is Marco ruim 10 jaar geleden voor zichzelf begonnen. Hij richtte Bouwbedrijf van Petersen op. Dankzij de vele ervaring die hij had opgedaan in de renovatiebouw, liep het bedrijf al snel goed. Er werden veel eigen projecten opgepakt en veel totaal verbouwingen gedaan.

Enkele jaren na de oprichting voegde Youri, de zoon van Marco, zich bij het bedrijf en sindsdien is het bedrijf alleen maar gegroeid. Ondertussen staat er een mooie groep experts voor u klaar, die elke klus aankan. We leveren professionele bouwkwaliteit met een glimlach en aandacht voor de opdrachtgever. 

Bij Bouwbedrijf van Petersen kunt u ervan uitgaan dat er van A tot Z met u wordt meegedacht en u volledig wordt ontzorgd. Van het opstellen van de offerte tot en met de nazorg, wij regelen het! Omdat we het belangrijk vinden dat alles geheel naar wens verloopt, wordt er constant bij u gecheckt of alles naar wens is. Zo garanderen we u een eindresultaat dat precies zo is als u het hebben wilt!

Persoonlijk betrokken

Een van de belangrijkste waarden binnen Bouwbedrijf van Petersen is persoonlijke betrokkenheid. We doen er altijd alles aan om de klus op een manier te klaren dat het gewenste resultaat gerealiseerd wordt. Dat betekent dat er veel contact is met de opdrachtgever en u, zo nodig, bij elke stap wordt betrokken.

Er is veel mogelijk bij ons. In samenspraak met de klant denken we graag out-of-the-box en komen we met passende oplossingen voor eventuele uitdagingen. We zijn er voor zowel de particuliere klant als voor bedrijven. De klus kan dus zo groot of zo klein mogelijk zijn, Bouwbedrijf van Petersen staat voor u klaar. We helpen u graag verder!

Een erkend leerbedrijf

Een van de vele voordelen van Bouwbedrijf van Petersen is dat het een erkend leerbedrijf is. Dit betekent onder andere dat onze eigen werknemers intern worden opgeleid. Zo garanderen we u de kwaliteit die u verdient. We staan voor expertise en laten u graag genieten van een prachtig eindresultaat. Welke klus het ook is, Bouwbedrijf van Petersen is de ideale partner voor uw bouw- en verbouwwerkzaamheden.

De voordelen op een rij

Service is bij ons belangrijk

Bij bouwbedrijf van Petersen hebben wij service hoog in het vaandel staan. Wij helpen u graag verder.

Vraag hier makkelijk uw offerte aan!

Wij nemen contact met u op om uw wensen door te nemen